divendres, 4 de gener del 2008

Notícia de "El Punt"


"Sent coherents amb la nostra posició com a equip de govern en el mandat anterior i en aquest, donarem suport al projecte inicial de canalització de la riera de Malgrat"


El PP donarà suport ara al soci de govern per tirar endavantel projecte inicial de canalització de la Riera
El PP de Malgrat ja s'ha decidit i s'alinearà al costat dels socis de govern, el PSC, en l'afer de la canalització de la riera. La portaveu del grup popular, Ana Vega, va anunciar ahir que donarà suport al projecte inicial, que es va aturar fa uns mesos, després de les mobilitzacions populars per salvar l'arbreda de Can Feliciano. La decisió, a més, s'ha pres després que el vot del PP servís per encarregar l'estudi d'un altre projecte que valorés la possibilitat de salvar els arbres. Segons Vega, la posició del PP no va ser "prou entesa pels grups de l'oposició". "Nosaltres no ens oposàvem al projecte inicial i el que sí acceptàvem era que s'estudiés si hi havia una alternativa que millorés l'actuació". En aquest sentit, la popular justifica que en l'anterior mandat el govern municipal, integrat per PSC, CiU i PP, va votar a favor de la canalització, i que el programa electoral dels populars ja avia inclòs el desenvolupament d'aquesta actuació.
Ara que l'ajuntament de Malgrat té sobre la taula les dues propostes de canalització, Vega destaca que la inicial "implica menys afectacions al domini públic i al trànsit de la zona, permet mantenir alguns dels arbres en més bon estat, possibilita la integració en un paisatge urbà i no exclou les previsons de continuació de l'eix cívic ja existent aigües avall". Pel que fa a la segona opció, que defensen els grups d'ERC, CiU i ICV-EUiA -a l'oposició-, Vega creu que no és millorque el primer projecte. De fet, si el principal cavall de batalla eren els arbres de Can Feliciano, el segon estudi només garantia la supervivència de tres exemplars més que l'inicial. A més el jardí botànic Marimurtra de Blanes va elaborar un informe en què revelava que l'arbreda estava constituïda per espècies "no autòctones i amb poc valor". Tot i això, l'oposició en bloc defensa que la proposta que va fer l'Agència Catalana de l'Aigua després de les manifestacions dels veïns el passat mes d'agost és més "naturalitzada" i més respectuosa amb el torrent.

LL.M./Malgrat de Mar

El Punt, Divendres, 4 de Gener del 2008  (pg.3)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Simplement vomitiu el que diu i el que no diu. Aquesta dona és el patetisme amb potes i sense cervell.
Un llimac és més lúcid que ella.

Montse ha dit...

Això era de preveure, sinó de què el pacte? LES PERSONES?

Anònim ha dit...

LA vaga de la VEGA es una traidora prime en trai es el seu partit i despres ala gen del poble.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb la Montse. Aquest pacte ja feia tufillu!!! Com una persona (o un partit) pot ser tant traidora i tan incoherent en el que diu? Malgratencs i malgratenques: mobilitzem-nos!!! Ja vam demostrar que una majoria estem a favor del segon projecte, tots en massa al ple de gener!!!

Anònim ha dit...

és ben bé que la cara és el mirall de l' ànima.

Anònim ha dit...

Per entrar a treballar en una gran empresa et fan testos psicotècnics, i per governar un poble n'hi ha prou amb ser ignorant. Que dolents que son els nostres polítics!. Haurien de passar un test d'intel·ligència abans de poder presentar-se.

Anònim ha dit...

Xindria, caldria saber també que n'opinen els que callen, no?

Anònim ha dit...

Si, si anònim, caldria saber què opinen els que callen, però per saber-ho cal que primer deixin de callar, telepatia no en tinc. El que em sorprén és que sembla que us volgueu atribuïr a tots aquells que callen, com que el 80% o més de la població no és activa en la participació ciutadana, doncs res, tots ells a favor del primer dels projectes plantejats. Sincerament saps què penso, que els que callen, se'ls hi enrefot, igual que se'ls hi enrefot anar a votar, igual que se'ls hi enrefot les tertúlies de la 2 o el 33,.... o simplement tenen massa feina com per ocupar-se dels afers del poble. Totes les postures són respectables, totes, però insisteixo per saber què pensa la gent que calla, potser que parli, em sorpendria que tu sabèssis què pensa la gent que calla a menys que tinguem una "Aramís Fuster" de Malgrat de Mar.

Anònim ha dit...

Amb aquesta cara ,amb ses galtones
la noia,tota ella,
va munyint la mamella,
per barra i per "cojones"

Interludi trilero pañol.

Anònim ha dit...

l'equip de govern de Malgrat (PSC-PP) comet irregularitats al finançar l'enviament de postals de Nadal a nom del Partit Popular, l'acció és motiu de denuncia. Avui són 70 euros, demà quan?

els grups a l'oposició què pensen fer?