dimarts, 28 d’agost del 2007

El poble es mulla


Ahir malgrat semblava un altre poble, centenars de persones del poble es van reunir ahir durant tot el dia a l'arbreada de can Feliciano, per manifestar el seu rebuig a la tala dels arbres que ocupen la zona, paratge natural de malgrat que la gent apreciava amb tota la nostàlgia del temps, perquè és dels pocs indrets de malgrat naturals, que té ja més de cent anys; veure les senyores grans plorar davant de la tala dels arbres, era trist. Però la reacció del poble ha estat de les majors, des dels fets de Can Campassol no es reunia tanta gent per defensar el mateix.
Jo si fós l'alcaldessa m'ho plantejaria; no sé per què ha fet una acció tant inpopular si el que el poble vols es que es conservi tal i com esta, per què tallar uns arbres centenaris, per colocar-hi ciment, (bueno i per poder edificar, que segur que això atreu vots); segur que això no ho hagués fet fa un parell o tres de mesos, abans de les eleccions, perquè no hagués "guanyat", ho ha fet ara perquè creu que la gent no té memòria, i que d'aquí 4 anys ningú s'enrecordarà d'això.
I com va fer amb la torreta del Castell, he sentit que deia: "no sé perquè la gent es preocupa tant per cuatre arbres mal fotus, si es tallen aquí, s'en poden plantar cuatre allà!" pel que es veu l'acció popular no li ha agradat pas a la senyora alcaldesa, però jo opino que ja n'hi ha prou!!! n'estem farts d'ella i de les seves grolleries; que li facin una moció de censura o algo així i que la fotin fora del seu "tron" que ja n'ha tingut prou amb tots aquests anys, que el poble ja ha patit massa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El poble es va mullar el dia de les eleccions!