diumenge, 2 de desembre del 2007

Radio Palafolls entrevista a la Conxita dilluns a la 1 del migdia

L'alcaldessa de Malgrat Conxita Campoy serà entrevistada aquest proper dilluns per RP:
"Els serveis informatius d'aquesta emissora entrevisten aquest dilluns l'alcaldessa de Malgrat Conxita Campoy, a qui preguntarem per els últims aconteixaments de la població veïna.

Aquests dilluns passat va pendre possessió de la cartera d'Insersió Laboral la regidora del PP, Anna Vega després d'arribar a un acord amb els socialistes per concretar un govern de coalició. Amb el pacte entre el PP i els socialistes de Campoy, el govern malgratenc ja té majoria.

Un altre dels temes que parlarem amb Campoy és sobre la Riera de Malgrat i els projectes presentats per l'ACA, i que ha dividit les forces polítiques de la població, amb agres polèmiques, com la del DVD presentat per l'equip de govern socialista, en el que, segons l'oposició sols es veu reflexada l'opinió dels socialistes.

Amb Campoy repassarem les relacions que manté el consistori malgratenc amb de PLF, després d'algunes crítiques per el clavegueram de Ciutat Jardí, que Campoy, d'entrada no deixa passar per Malgrat, fins que no s'arreglin unes deficiències.
L'entrevista serà el proper dilluns a la 1 del migdia en lloc de l'informatiu del migdia, que aquesta propera setmana no s'emetrà."

2 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ha barallat amb el conseller F. Baltasar, ui, ui, ui!!! Queda algú per barallar-se amb aquesta dona?

Anònim ha dit...

Cuala de las dos la alcaldesa o la ana