divendres, 11 de gener del 2008

L'equip de govern celebra el ple tallant arbres

Després del Ple més polèmic dels últims temps, on es va decidir el futur de la Riera (avall i ciment). Es veu que amb l'eufòria, s'han aixecat amb ganes de tallar arbres, i esperant la resposta de l'ACA, han anat a tallar els arbres del passeig de Ponent. Un acte per riure's de tota la gent que ahir es va manifestar. Sembla que no entenen que per arreclar una cosa, no cal tirar-ho tot a terra: és molt fàcil, eh que si cau un troç de sostre de l'església, no la tiraran i en faran una de nova? (espero), doncs amb la natura és el mateix, es pot arreclar un indret sense haver de tallar-ho tot i replantar-ho de nou.
En fi un seguit de fets que no entenc i que no entendré mai, perquè per sort no penso igual que la gent que ens governa.
El Ple va anar molt bé, on es va notar clarament que ERC i CiU dominaven, amb el suport d'ICV; fins que va arribar l'hora de les votacions, que es van resoldre com ja ens esperavem tots (no sé perquè em ve al cap la xifra de 24.000€).
En fi decepció, i ganes de canviar les coses; ja que la gent que ens governa ara, està clar que no escolta al poble, i sobretot que no es preocupa per ell.

Des d'aquí demano la dimissió de l'equip de govern PSC i PP; i eleccions anticipades ja!

Per cert destacar l'actuació del líder d'ICV al preguntar l'estat de les obres de restauració de la Torre de la Vídua Sala, on la Conxita va respondre la pregunta evitant-la com molt be sap fer ella.

9 comentaris:

Empestats ha dit...

Demà posaré alguna foto de l'espectacle que ens va fer fer la Conxita no posant altaveus al carrer.

Anònim ha dit...

Arreglar va amb "g" no amb "c", viuda.

Anònim ha dit...

"Passeig de Ponent"??? On queda això?

Anònim ha dit...

M'agrada el llaç, fa conjunt amb el vestit de la viuda.

Anònim ha dit...

Dimissió a l'equip de govern, colla d'eneptes

Anònim ha dit...

És inneptes o "eneptes".

Montse ha dit...

LLàstima, però no dimitiràn, seguiràn fins el final, per desgràcia nostre.

Anònim ha dit...

Un Ple ple (valgui la redundància) d'anècdotes inoblidables que es rememoraran durant anys i anys (seria interessant que especialment fos d'aquí a tres anys). Per començar, va dir molt del nostre Consistori que a tots els que ens vam quedar fora de l'Ajuntament se'ns negués el dret d'escoltar el Ple amb altaveus, tot i haver-ho demanat prèviament. Sort de les ràdios petites i del cotxe amb els altaveus a tot drap. L'alcaldessa encadenava mentida rere mentida: per mi, memorable la frase "Malgrat és un dels pobles més democràtics del Maresme" ¬¬' Visca la democràcia del formigó i la manipulació, alcaldessa! Per no parlar de la incompetència de la regidora popular, que només va saber contestar a la darrera pregunta: és cert que va enviar targetes de felicitació del Nadal del PP utilitzant fons públics? Sí, però només 70 euros, eh! Quin equipàs de govern, senyores i senyors! Dir que voto a Malgrat em fa vergonya.

Anònim ha dit...

vas di que posarias fotos m'agradaria veuralas.