dilluns, 30 de juliol del 2007

De vidua a vidua i tiro perque em toca

Tot i que jo estic morta, la persona que escriu per mi no ho està, tot el contrari, i us demana disculpes pel retard.

Ara fa una setmana, l'arquitecte responsable de l'apuntalament, i protecció i conservació de la Torre, va venir a fer la última "ullada" a la feina que s'estava fent; i despres ens va comunicar que per tal de poder protegir i adequar bé la casa, els sostres que contenia, no es podien conservar, tot i que abans de llençar-los a l'oblit; com tota bona persona que es preocupa per l'art, més o menys, en va fer fotografies, per al menys tenir la imatge com a record del que havia estat, li dono les gràcies, perquè molta gent, ni s¡ho hagués plantejat, espero tenir les últimes fotografies el més aviat possible, per penjar-ne alguna per aquí.
Per tant, el que es conservarà de la casa, només serà l'estructura externa, perquè la resta ja ens ha dit adéu (llàstima però és així, encara gràcies que s'aguanta).

També he tingut oportunitat de fer una ullada al projecteque de conservació, que comentaré en breu.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La bellesa de l'edifici és més gran cada cop que l'admiro. Si en aquest aspecte deplorable desprèn tanta admiració, imagineu-vos quan lluïa el seu esplendor....
m'agrada el teu blog, endavant! almenys sabrem el que ens hem perdut.

Anònim ha dit...

Estaves a la casa durant la mascletà?
no ha caigut alguna cosa mes amb el retruny de la pòlvora?

Anònim ha dit...

Ho haviem dit tantes vegades... en fi. Quina ràbia! No hagués sortit més a compte adquirir la torre abans? Molt abans? Conseqüències de la incompetència política i administrativa. Quan penso en les bajenas que s'han arribat a alegar per justificar aquesta incompetència!
Virtx

Anònim ha dit...

bajenades, vull dir, no bajenas
Virtx