dimarts, 30 d’octubre del 2007

L’ajuntament de Malgrat farà un DVD explicatiu comparant els dos projectes de l’ACA per la Riera

Més informació a Ràdio Palafolls: http://radiopalafolls.blogspot.com/2007/10/lajuntament-de-malgrat-far-un-dvd.html

El DVD recrearà com quedarà la riera si es duu a terme el primer projecte, pel que aposta l’equip de govern municipal, ja que com assegura la regidora de medi ambient de Malgrat ,Lluïsa Mérida, molta gent creu que l’espai verd de la riera desapareixerà, quan ,assegura, que això no és veritat.

El DVD, s’està elaborant en aquests moments, i es va encarregar, segons Mérida, abans que la Plataforma Salvem la Riera iniciés la seva campanya informativa el passat dissabte.


La conxita és la que supervisa personalment aquest DVD.

De la reunió d'ahir el Psc va votar en contra del nou projecte de l'ACA.


I ara jo em pregunto, com sempre, per què?

Per què l'equip de govern no està d'acord amb el nou projecte?

Per què s'han de GASTAR DINERS DEL POBLE, en fer un DVD, en que ja sabem de sobres el que sortirà?

Per què l'ajuntament no vol entendre que el projecte antic, també es va fer per l'ACA, i ara aquests mateixos han revisat el seu propi projecte, presentant una alternativa, al meu parer millor?

Per què, s'ha posicionat amb el no d'aquesta manera tant rotunda, sense abans haver parlat amb els altres grups polítics, per arribar a un acord?

Per què, per què, per què, per què? No ho entenc, per què a malgrat sempre es compliquen tant les coses; ni per què hi ha gent que s'ho agafa a títol personal tot lo que es diu del poble. Malgrat cada cop fa més fàstic; estic descepcionat del meu poble, on la política de moment no serveix de res.

Intenteu escoltar-vos, que en teoria tots voleu el mateix: un poble que estigui a gust amb ell mateix. Això va per qui no sàpiga escoltar ni reflexionar, (ni admetre que a vegades tothom s'equivoca)

Per cert demà vull penjar un post al blog on, per una vegada l'ajuntament faci una cosa per concens, en la que l'únic que es busqui sigui un poble millor

9 comentaris:

Anònim ha dit...

!!! He hagut de llegir el titular de la notícia dues vegades: un DVD "explicatiu"? I a sant de què s'ha de gastar l'Ajuntament els diners de tots els malgratencs i malgratenques en una xorrada així? Entenc que reparteixin un DVD dels 25 anys d'Ajuntaments democràtics perquè els actes que es van organitzar llavors van ser importants i molt bonics... però un DVD dels projectes, i a sobre supervisat per la Conxita? Podeu imaginar el contingut tendenciós que tindrà aquest DVD. :S

L'alcaldessa i companyia s'estan burlant de la democràcia! No va ser una majoria qui va decidir que el projecte s'havia de revisar? Perquè no volen assumir que es van equivocar i ja està?

Com tu dius, vídua, molts per què. I Malgrat fa fàstic.

Anònim ha dit...

com se'ls gasten! i després ploren

Anònim ha dit...

Quan les coses comencen malament normalment les coses acaben malament. Ara es comencen a veure les orelles del llop i es preveu que les coses no acabin com es voldria. Això ja es sabia que molt probablement acabaria així. Ara tocarà pair-ho.

Anònim ha dit...

Sí 18000 governats per 2.700 del clan mafiós socialista. Quan arribin a 20.000, que d'això es tracta, els sous dels regidors s'incrementen notablement.

Anònim ha dit...

Si com tu dius és un clan mafiós, els socialistes, el dia que vulguis anem tots dos al jutjat a denunciar-ho davant del jutge. És d'una baixesa intel.lectual el denunciar sense provar res.

Anònim ha dit...

diuen que una part del clan té cases que, ai, limiten amb els trams de riera que s'estan formigonant, és veritat ?. Jo crec que m'ho han dit amb molt mala intenció, i jo he contestat que resulta creïble pensar que perquè varies persones i families relacionades amb l'equip de govern, tenen terrenys tocants a la riera, triin una opció o un altre per pur interés personal. He dit que si aquestes persones es trobessin davant un conflicte d'interessos, o si creiessin que la gent de Malgrat pot sospitar que actuen per interes privat, s'inhibirien de participar en les discusions relatives a aquest tema.
Jo confio en elles i ells !.

Empestats ha dit...

Jo ja no

Anònim ha dit...

ingenu: l'amor és cec

Anònim ha dit...

he escoltat que no publicaran cap DVD.