dissabte, 15 de març del 2008

L'ajuntament s'afanya amb el patrimoni

Sorpresa quan ahir la doble canya va publicar que per fi la torre de la vídua Sala, ja és definitivament del poble!! Tot i que tard, ja és nostra, ara l'únic que cal és que la rehabilitin, i que en poguem gaudir tots, de tant singular patrimoni.

Canviant de tema, en Sentinella també ha publicat una cosa que m'ha sorprès, i és el treball arqueològic que s'està duent a terme al molí de la Sal.

Des de l'ajuntament s'ens diu que estan estudiant l'obrador (la zona on hi han les moles), i que la propera setmana, després de bombejar tota l'aigua que hi havia (recordeu la feina que vam tenir per fer les fotografies el dia de la visita?) estudiaran el canal de desguàs. 
Diuen que és un primer pas per realitzar una proposta general d'intervenció GLOBAL sobre el Molí.

Esperem que sigi veritat, i que es conservi tot el Molí, amb la bassa, el pou, i per suposat l'edificació.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Dues molt bones notícies, visca!!! Esperem que l'Ajuntament s'afanyi a rehabilitar la Torre abans que comenci a desmoronar-se. I a veure si la intervenció global sobre el molí és veritat. Ara, a mi em sap greu, però em sento una mica escèptica respecte aquest interès de l'Ajuntament pel patrimoni. Tant de bo que es comencin a prendre el llegat històric de Malgrat seriosament!

Anònim ha dit...

El llegat els importa un bledo, però han descobert que activa certs sectors que no controlen i això no pot passar. Ho han de desactivar i controlar. Com tot.

Anònim ha dit...

jo també penso que ojalá se'l prenguin seriosament, però no siguem ingenis. sé que ho fan per desactivar una part del poble que defensa el patrimoni i que com diu el segon comentari, no controlen. ells m'importen poc, el que m'importa és el patrimoni, i per això si ho arreglen m'estarà perfecte, però que no em busquin.

Anònim ha dit...

URGENT SI-US-PLAU!!!!

HOLA!!
Necessitem ajuda urgentment!
L'Alcaldessa està mantenint reunions amn diferents empreses per tal de fer un Nou Hopistal de Malalts mentals a primera linea de mar, si si, a la platja!!! ho està fent de tal manera que el poble no ho sàpiga i ho sabrem quan ja estigui tot firmat! amb un centre d'aquest ja en tenin prou! ho volen posar a la platja del Cami de la Pomareda, que pensarà la gent que vol ana a aquella platja??? quina seguretat hi haurà en un lloc tan poc freqüentat???! i els càmpings! el més fort és que ho volen posar a Malgrat perquè Pineda no ho ha volgut i han recollit signatures i han aconseguit que no es faci allà, i en posen el mort a nosaltres!
Fem orgull de Poble si-us-plau! hem enganxat papers per tot el poble explicant el motiu però ens estan treient els cartells! si Pineda no hol vol Malgrat menys! no soms els tontos i més que Palafolls està d'acord per tal que no ho possin tampoc a Palafolls!
VOlem engegar una recollida de firmes igual que van fer a Pineda, pq aqui no es prendran per tontos... algu sap com es pot començar i preparar una ofensiva més gran encara que per la riera?? Gracies!!!!
LA COSA ESTÀ ANANT DEPRESSA HEM DE REACCIONAR JA!!
MÉS INFO: www.elpunt.com

Anònim ha dit...

últim anònim, se't veu el plumero maco!!!