dimarts, 23 d’octubre del 2007

ACA i Contxita

No sé què li passa a aquesta dona, com per afirmar que el projecte que l'ACA molt seriosament ha plantejat al nostre poble, no sigui una millora per aquest.
Primer de tot, el projecte de l'ACA salva gran part dels arbres de l'arbreda, que tot i que no li agradi, el poble ha demostrat que sí.
Segon millora el pont del carrer Riera, que s'ha demostrat que tot i no ser un punt negre, si que es considera perillós per al poble (quan la Contxita sempre posa per davant la seguretat, en aquest cas es veu que no ho fa)
Terecer, es fan servir tècniques de bioenginyeria, més barates i amb millors resultats que el ciment de la qual n'és adicta; (l'Eliseu Guillamon, tècnic mixte de l'oposició i de la Plataforma, va dir que al japó, per la semblança de rius amb catalunya, no hi ha cap riu o riera que es faci amb formigó, que a tots es s'utilitzen aquestes tècniques; i per suposat arreu d'Europa, s'està imposant aquest tipus de intervencions)
Quart, i perquè no diguin que és molt car fer el pont nou i totes aquestes coses, l'ACA assumeix l'increment del preu del projecte, per tant l'ajuntament, no ha de pagar res més del que ja ha pagat; i la veritat prefereixo que inverteixin els meus impostos en el meu poble, que no pas amb autopistes a extremadura, per posar d'exemple, que no fa servir ningú.

Per tant si el PC (Partit Contxita, perque no es pot pas dir PSC) vota en contra, ho està fent des del punt de vista d'una persona particular i no pas d'una alcaldessa, que en teoria s'hauria de preocupar pel poble i no pas amb els metres edificables que ha promès als veïns de la zona de Can Feliciano; perquè tots sabem que el pas previ per tapar una riera és posar-hi un caixó de formigó en forma d'u, i això és el que ella tenia previst fer: una gran passeig que atravessi Malgrat, i que culminaria en el Maussoleu natural que s'ha fet en el Parc Francesc Macià.

I ja es pot enfadar senyora alcaldessa però aquesta vegada no té cap raó. el projecte de l'ACA és una clara millora per al nostre poble, i que a més a més (que es veu que això sempre li interessa) a Malgrat no li costaria ni un duro.

Ja no parlo del butlletí, que s'està passant, perque només d'obrir-lo em treu de pollaguera; a què es refereix amb que hi ha hagut una mobilització injusta, poc raonada i amb informacions sesgades?
El que és injust i immoral és que voste s'hagi posicionat d'aquesta manera, i no baixi del burro, i ja sé que li fa rabia això, però ho repeteixo i no em cansaré de dir-ho: Aquest nou projecte és molt millor per a tothom!!!
I el que ja és demagògia és posar l'informe de Marimurtra, on es veu clarament que diuen el que les seves orelles volen sentir, i ho està utilizant com a arma per fer creure que l'arbreda no val una merda, i els mateixos tècnics de l'ACA han dit justament el contrari.
Un parell de coses més sobre el butlletí:
Jo tinc més de 200 fotografies de l'arbreda i la riera, i cap és tant degradeant per aquesta com les que s'han posat, amb un afany intencionat de canviar la voluntat de les persones.
Per últim a la visó política del final, veig que es defineix a vostè mateixa molt bé:
[...]El polític que només actua sota l'impuls de les seves conviccions converteix l'acció política en una projecció del seu propi ego[...]
Això és el que fa vostè, o com a mínim és la imatge que està donant al poble amb aquestes declaracions a ràdio palafolls.


http://radiopalafolls.blogspot.com/2007/10/declaracions-exclusives-de-conxita.html

27 comentaris:

Empestats ha dit...

perdoneu per l'extensió, però aquestes coses m'encenen!
A vegades penso que ningú escolta a ningú, i cque tothom està pensant amb el que dirà quan el que està parlant acabi, i això és molt trist!
La qualitat més gran d'un polític, en teoria ha de ser la de saber escoltar, i aquí malgrat em dol molt però no és així

Montse ha dit...

Aquí a Malgrat, portem anys sense que ningú ens escolti, però alhora de la veritat, segueixen governant els mateixos, es que sóm masocas o que?
A mi em treu de polleguera, la tossudessa d'una persona que no vol sortir del despatx.

Anònim ha dit...

totalment d'acord amb tu.

Anònim ha dit...

Ha pensat en prendre's algun calmant o fer vacances? Crec que li calen urgentment.

Li recomano que visiti les rieres del japó...

Us esteu obsessionant més enllà del que és raonable

Oriol Riera Coberta

Anònim ha dit...

Viuda de Can Sala; et fas responsable de les afirmacions que fas sobre la suposada promesa de l'alcaldessa en els veïns de la Zona de Can Feliciano? Si no és així et demano si us plau que retiris aquesta falsa afirmació.

Empestats ha dit...

Responsable del que dic? doncs dic el que vull, perquè és un blog d'opinió, si no t'agrada no ho llegeixis.
No sé si és veritat, el que sé és que el caixó en forma d'u, és el pas previ, per tapar-les; o sigui que ja sabem que és el que passarà.

Empestats ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Altre cop i ja van masses Nosokomio demostrant qui és i quin és el seu autèntic estil, l'amenaça velada, l'us de l'atemoriment, i l'anonimat. Tenim el que 2.700 Malgratencs de pro han escollit "democràticament".
FEIXISTES!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Kiku, si tan segur estàs de què és una corrupte, perquè no vas i li poses una denúncia? M'ho fas saber que jo mateixa t'hi acompanyaré.
Marga Riera i Campoy

Anònim ha dit...

vidua molt amargada et veig, la conxita va dalt del burro, pero tu vas dalt d'un camell,

Anònim ha dit...

marga jo tambe us hi acompanyo. va kiku abem el jutjat valent. marti riera campoy

Anònim ha dit...

També portaràs el gos?, ets un fantasma!

Anònim ha dit...

és que tot ho acabeu als jutjats?

Anònim ha dit...

Un governant pulcre,a més de ser-ho
tambe ha de semblar que actua amb honradesa i sense buscar el benefici
particular.
En aquest segon tram de la riera que s´està executant això no es compleix,
o almenys particularment en faig aquesta consideració.

Anònim ha dit...

Es pot saber que us passa familia campoy?
jo no em deixaria picar per aquests comentaris. I ja sé que per tohom la mama és la millor persona, però no dóna aquesta sensació en aquest poble.

Empestats ha dit...

he decidit eliminar el comentari que titllava de corrupte a la nostre alcaldessa

Anònim ha dit...

marti r. campoy, més conegut com "alcaldessu petit" o "sherif", fas bé d´anar a classes de català. escrius molt malament. menys passejar en "motu", aparcar malament i fer comentaris als blocs i més estudiar. posa colzes. ánim.

Anònim ha dit...

la familia riera campoy pateix pel nom de la mama, però una cosa és indiscutible. abans tenien un pati i ara tindran una casa amb sortida a la riera i edificable. home, alguna millora tenen, no? de moment ja tenen alguna cosa més de la que tenien, no? per cert, la familia medina mérida també han fet bona compra.tot legal, peró lleig.sabeu allo de la mujer del cesar)

Anònim ha dit...

perdoneu-me per haber nascut i per respirar. k bonic esl'anonimat.marti riera campot o alcaldesso petit o sherif. jajajaja!!!!

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 10:05 que dóna lliçons de llengua: ànims porta l'accent obert, i després de punt escrivim majúscules.

Anònim ha dit...

al corrector del corrector, en els blocs no cal, ja,ja, però això que aparca malament és veritat,s'ha de donar exemple per la mobilitat senyors

Anònim ha dit...

Viuda:
Diga'm quans arbres es tallaràn si s'aprova aquest nou projecta. Si me'n dius CAP, jo el recolzaré. Recorda per quin motiu es va iniciar tota la moguda i que defensava la gent: l'"arbreda".
Estic d'acord amb tu que el pont de la Riera, s'ha de modificar, a aquí podriem coincidir.
Pregunta-li en el Sr.Guillemón que n'opina de les Acàcies i si aquest espai es pot considerar corredor natural o paisajístic. També pregunta-li si la bioengenyeria, reté amb més o menys facilitat la "porqueria" que pot baixar per una riera amb força cabal.
Jo també prefereixo que s'inverteixin els diners en el meu poble, faltaria més. Però posats a triar, prefereixo que facin a la desenbocadura de la Riera que falta en fa o bé que arreglin d'una vegada el tema del clavageram del passeig Maritim que falta fa com el pa que menjem.
Gràcies viuda.

Anònim ha dit...

Sr. o Sra. Nosokomio, no sé qui és, però, pel que escriu ha de ser una de les persones que s'han reunit amb l'ACA, ja que parla del sr. Guillamon. La pregunta que fa a la viuda, perquè no la fa directament al Sr. Guillamon?
Parla de porqueria, d'acord en podem parlar, quina intervenció es fa per mantenir neta la riera? cap. Parla de la desembocadura, també d'acord, fins ara a preocupat a algú, que no sigui les persones que volen accedir al passeig. Si tant preocupés a l'equip de govern, potser ho haurien prioritzat, però, no s'ha fet.
També podem parlar de clavegueram, construcció i més construcció, carrers nous, habitatges, però clavegueram nou, no, perquè? Massa despesa, potser sr. o sra. Nosokomio s'informés sobre l'estat del poble, que es preguntés el perquè hi ha zones que no tenien problemes d'evacuació d'aigua quan plovia, només si la precipitació era molt alta, molt poques vegades, actualment, per poc que plogui s'inunden, prou de tanta demagògia, hi ha molta gent que ja no creu en les mentides, que ja no combrega amb rodes de molí, com diu la Sra. Alcaldessa, en aquest poble hi ha gent intel.ligent, més de la que es pensa i, que quan està informada, qüestiona les coses que se'ls diu, quin problema més gran el de la informació, perquè, a les persones informades no se'ls pot manipular.
Ja n'hi ha prou, no desviïn l'atenció del tram de la riera de Can Feliciano, que si arbres, si corredor natural, i les coses que ara se'ls pugui acudir, sembla que no entén rés de rés, no escolta, no s'informa, segueix desinformant, que trist.
Però, per més que segueixen amb aquesta tàctica, cada vegada hi ha més persones informades, per tant, persones que poden decidir, mal els pesi i, ho celebro pels ciutadans i ciutadanes de Malgrat.
Gràcies Sr. o Sra. Nosokomio, pels seu escrits, està fen molt de bé al poble.

Anònim ha dit...

Sr/Sra Nosokomio:
Ja sé que vosté és un dels entranyables anònims que d'amagat corren pels blogs sense mostrar mai el rostre.
Llegint el seu text m'he quedat de pedra: ara resulta que vosté és partidaria de l'arbreda de can Feliciano ?. No recordo cap escrit seu en defensa d'aquells arbres, no recordo que en moments de mobilització ens animés gens, tampoc no li recordo un text sobre la infàmia de la denúncia set ciutadans per defensar, sembla que com vosté vol, els arbres i la riera.
Jo crec, més aviat, que vosté és, senzillament, una aficionada a la demagògia de mala qualitat. I una mentidera --o algú desinformat. I això darrer encara és pitjor, després de tanta aigua com ha passat sota els ponts. Llegeixi manifestos i escrits, i fins i tot els post de la plataforma: la defensa parteix de la salvaguarda dels arbres i defensa la conservació de la riera com a sistema natural.
Aquestes idees, que el grup socialista rebutjava: va començar la tala indiscriminada (!) dels arbres i s'oposa a la intervenció de bioengenyeria; les ha assumit l'ACA en el seu projecte alternatiu. Així s'ha informat des de l'ACA i des de la plataforma. L'ajuntament en canvi, faltant al respecte als ciutadans i incumplint les seves obligacions institucionals, no informa. Ara diuen que ho farà amb un DVD que podem imaginar ple de manipulacions --com les del BOE municipal (vosté tampoc no en diu res d'aquelles mentides).
No vulgui enredar-nos: sabem que l'ACA només les assumeix en part. Però ho ademtrem per responsabilitat i voluntat de consens --la que no té l'equip de govern !. Sabem que haurem d'acceptar que es tallin els arbres que estan arran del llit, els que poden ser un impediment per la seguretat. Això ja ho em entés. I també sabem que si l'informe de Biomecànica que està preparant l'ACA diu que algun arbre té risc de caure a curt o mig termini també caldrà tallar-lo --i no s'oblidi que un informe així no l'havia fet abans l'Ajuntament !, i que no figurava en l'informe de Mar i Murtra !. No recordo cap text seu protestant contra aquesta mancança del projecte aprovat.
Tot això ja ho sabem, no cal que insisteixi, també sabem que a canvi d'aquestes peces se'n plantaran d'altres i, sobretot, que amb l'alternativa recuperarem un espai d'aspecte natural i de gran qualitat ambiental. No en té prou amb això ?. No s'adona que almenys som responsables i acceptem de cedir en algun punt per arribar al consens ?. En tot cas no li sembla que aquesta manera de procedir davant dels arbres i la riera és més enraonada i sensata que la de l'alcaldessa i els seus lacais del PSC ?, basada en la tal·la i la manca de diàleg i d'informació ?
Finalment celebro que estigui d'acord "que el pont de la Riera, s'ha de modificar, a aquí podriem coincidir". Però no li he vist cap escrit crític o de queixa cap a l'equip de govern que estava disposat a tirar endevant un projecte amb aquest pont intocat .
Com que el senyor Guillamon ja ens ha parlat prou d eles acàcies i n'ha remarcat que tenen el valor que els malgratencs les hi volguem donar !, no insistiré; ni tampoc sobre el manteniment de la riera. M'estalvio de comentar-ho amb algu, com vosté, que no té cap credibilitat: fa mesos que el caixó del Bon Pastor funciona, i anys que esva aprovar el projecte que nosaltres combatem, i vosté, que és una pluma tan presnet a blogs i revistes, no ha escrit ni una ratlla per criticar que aquestes actuacions no contemplin cap mena de manteniment ni l'he vist criticar --nosaltres ho fem-- que es faci una riera sense actual al seu desgüaç. Ara ho exigeix tot a la bioengenyeria que vosté acaba de descobrir gràcies a les nostres accions. Són els sarcàsmes de la demagògia. Veure algún com vosté tan proper als plantejaments d'un PSC que defensa la urbanització i el creixement exagerats preocupat per la xarxa del clavagueram !. De pedra em quedo.

Anònim ha dit...

No es pot vincular la despesa d'aquesta millora a la fase 0 i 3. Cal recordar que l'ACA es compromet en el seu document a abordar l'actuació en el tram 0 i 3 un cop hagi refet aquest tram de Can Feliciano. O sigui que, si és per això, tots contents, no?

A més... l'ACA planteja canviar el projecte del tram 3 que hi ha sobre la taula de l'Ajuntament on només es contemplava fer una escullera, sense obra de bioenginyeria. Rectificar és de savis.

Respecte si s'hauran de tallar o no més arbres, una cosa és clara. Es tallaran els arbres que calgui per mantenir la seguretat, però el manteniment de l'espai el més naturalitzat possible permetra que els arbres que s'hi replantin permetin regenerar un espai de ribera -un dels últims exemples en trama urbana- del qual tots hi hauriem d'estar orgullosos.
Maximitzar el manteniment de tots els arbres per oposar-se a aquesta actuació de l'ACA per part de l'alcaldessa és cínic i demagògic; ara resultarà que seran ells que s'agafin als arbres per poder justificar la seva actuació.
El bypass de la riera per sota del carrer de Can Feliciano no es pot considerar una riera coberta, com volen fer creure per ofendre a tots aquells que sempre ens hem oposat al cobriment de la riera i considerar que anem en contra dels nostres actes; la riera i el seu domini públic és el que és i, per tant, és el que cal preservar; si es vol argumentar la necessitat de fer complir certs periodes de retorn que considero absurds, la solució tècnica és la més indicada però mai podrem parlar de que es transforma un calaix en riera; de la mateixa manera que ara no podem dir que el tram del Bon Pastor sigui una riera; és una rambla per passejar que canalitza una antiga riera que es va deixar perdre per especular amb els terrenys colindants.
I sí, l'alcaldessa més d'un cop ha dit, en converses informals que estaria més d'acord en acabar cobrint el calaix en forma de U per donar façana als veïns del carrer Riera -segons ella, ho troba més lògic-.

Anònim ha dit...

Per cert.... i si no anem en compte.. el títol d'aquest blog haurà d'anar canviant.
Recordeu que "la meva casa NO serà la vostra casa", serà la seu de l'oficina de recaptació de la Diputació.
Malgrat... cornut i paga el beure!