diumenge, 7 d’octubre del 2007

Frase del Dia

De tot el que s'ha parlat avui a la reunió de l'arbreda, em quedo amb la següent frase:

Malgrat és l'únic poble que ha aturat unes obres de l'ACA, i a sobre per la pressió popular!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Està bé que t'alegris de tan imbècil proesa!

Hitler també va moure masses, amb la mobilització no n'hi ha prou, calen objectius i, sobretot, raó!

Anònim ha dit...

No se pq insultes a un poble que es va mobilitzar, ptser no t'agrada i els vas denunciar?
tmpoc se pq u compares amb hitler, pq no t res a veure (fstu mirar)

Anònim ha dit...

T'agradi o no, Malgrat està composat per moltes més persones de les que ereu allà. Un col·lectiu no es pot erigir en representat de qui no li ho ha demanat.

Feu-vos-ho mirar vosaltres, us creieu el Mesies i no heu fet més que muntar un aldarull barroer i manipulat.

salut company

Anònim ha dit...

Fest-ho mirar Ferrer, traspues ràbia socialista de difícil tractament. Proba de netejar-te la boca amb lleixiu, el remei és casolà però efectiu.

Anònim ha dit...

Anònim d'ahir dilluns: trobo un insult al poble de Malgrat que comparis aquesta mobilització ciutadana exemplar amb el nazisme. Quina passada! :S Malgrat ha demostrat que el "poder del poble" que significa la democràcia existeix realment. Visca!

I encara penses que no hi ha objectius ni raó? Et sembla poc evitar que la política del ciment inundi el nostre poble? És indignant.

I ferrer: tens molta imaginació si penses que va ser un aldarull barroer i manipulat. O potser jugues al joc de les mentides? Va ser una mobilització pacífica i dialogant! És massa com es poden targiversar els fets segons els interessos polítics.

Anònim ha dit...

Sembla ser que hi més d'un que no sap història, sinó, no compararia la mobilització amb Hitler, recomano que t'informis, hi ha objectius i raó i, ferrer de Blanes, i tant que hi ha moltes persones a Malgrat, 18,000 i escaig, i amb dret a vot 15.000 i escaig, govern municipal 2900 i escaig, d'acord que a Malgrat hi ha moltes més persones que les que es van manifestar, persones que no es creuen ser Mesies, que és un mesies? i no van muntar cap aldarull barroer, ni van ser manipulades, potser que et preguntis qui et manipula a tu, perquè amb aquest escrit demostres poc raonament i coneixement d'on vius, pel nom sembla que no ets ni de Malgrat o és que et fa vergonya i potser tu ets el que estàs manipulat o és que deus favors a algú.

Anònim ha dit...

Ferrer de Blanes T'agradi o no, Malgrat està composat per moltes més persones de les que actualment governen a Malgrat i si el PSC es minimament intel.ligent tindria que escoltar al poble que els ha posat en el poder.
salut company