dimecres, 5 de setembre del 2007

Malgrat 2 - Contxita 0



Per segon cop consecutiu Malgrat de Mar s'ha posat d'acord, aquest cop amb més força, per derrocar les contxitades que estava patint desde feia temps.
El primer que han salvat els veïns de malgrat va ser la Torre de la vídua Sala; que va ser un llarg i dur camí per a totes les persones que formaven part de la plataforma, més d'un any d'aguantar tot. Perquè molt de dir l'ajuntament, però la casa es conserva gràcies a nosaltres, perquè sinó, i no m'ho neguin, s'hagués caigut com a conseqüència de l'enderrocament del Bombay, i tot hagués quedat en un petit accident, que a hores d'ara ja s'hi haguessin construït pisos o la famosa residència de luxe per a les persones grans.
Més o menys el mateix hagués passat amb l'arbreda, van començar a tallar de manera indiscriminada, i si ningú no hagués dit o fet res, ja no hi serien; un cop més el consistori actua com li surt d'un lloc, esperant un poble sumís, que no es queixi i actuï com autòmats, sense queixar-se ni reivindicar res. DONCS NO SERÀ AIXÍ CONTXITA, EL POBLE QUAN ES VULGUI QUEIXAR DE LA MANERA QUE ACTUES HO FARÀ, I TU HAURÀS DE CALLAR.

VISCA MALGRAT I EL SEU ESPERIT DE POBLE QUE ENS UNEIX EN OCASIONS COM AQUESTES!!!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Voldria fer una crida per tal de crear una plataforma per la preservació i recuperació del que havia sigut el Delta de la Tordera. Animeu-vos i opineu. Qui s'apunta per a la seva recuperació?

Empestats ha dit...

Jo m'hi apunto però crec que s'haurien d'organitzar les prioritats del nostre poble; i actuar segons el perill en que estigui cada objectiu (com es deia a la Carta dil restauro de Cesare Brandi del 1972) perfectament extrapolable aquí; i si l'ajuntament no ho fà, doncs haurà de ser algú altre ... (això va per la donzella de la costa si mal no recordo).
La setmana que ve tindré més temps i podríem quedar per parlar sobre aquest tema.

Anònim ha dit...

si, recuperem el delta de la tordera

Montse ha dit...

Es veritat, Malgrat ha guanyat, i la Conxita ha tingut que callar, cosa que no volia fer, ja que s'ho tenia ben estudiat, però la unitat de tots els malgratencs i malgratenques, sobretot als nostres joves, li hem demostrat que la unió fa la força.
Si hem d'estar alertes per veure que passa amb la delta de la Tordera.

Anònim ha dit...

si, és veritat, en aquest poble hi ha molt feina a fer, sobretot cal estar alerta, perque a la que et despistes, te la foten!

començarem a posar fil a l'agulla.

Anònim ha dit...

Pel que fa al Delta sapigueu que el Ple de l'Ajuntament va demanar ara farà mig any (+-) que les administracions competents elaboressin un document sobre quin pla d'actuacions s'ha de dur a terme en aquest indret. Cal dir també que aquesta petició es va formular després que ERC (ui, que viene el lobo) fes un petició en aquest sentit mesos abans.

Anònim ha dit...

hi estic d'acord: recuperem el delta de la Tordera!!!!!!

Anònim ha dit...

i amb la font de l´esglesia segur que no podem fer res?.Es una llastima amb lo maca que es l´esglesia i que puguin haver posat allo....