dimecres, 19 de setembre del 2007

Noticies fresques sobre el cas "Feliciano"

Més que notícies, són rumors, però de segur que són certs.
Es veu que l'alcaldesa, està fent cotejar les signatures que es van recollir durant tota la setmana que va durar la manifestació.
Pel que es veu, diuen que s'han trobat alguna signatura de nens de dos anys.

El que jo em pregunto, servirà d'alguna cosa cotejar totes les firmes? per unes quantes que no acceptin, no em diran que van signar 5000 nens no?

La veritat, compadeixo el que les hagi de cotejar, haurà de fer hores extres!!!

30 comentaris:

Anònim ha dit...

unes hores que fan falta a altres departaments.....no?

Anònim ha dit...

Seguríssim que és cert! Considero que això que fa l'Ajuntament és una gran ofensa a tots els malgratencs i malgratenques que vam signar en contra de la tala d'arbres. Què és el que es pretén demostrar? Que una minoria de signatures no són vàlides? Si el que de debò importa és això: la immensa majoria dels habitants de Malgrat volem que es conservi un dels pocs espais naturals de debò que queden al municipi! Fora el ciment!

Anònim ha dit...

i els nens de dos anys tenen DNI???

Anònim ha dit...

els nens en saben més que tots nosaltres de tot plegat. ells són el futur i tenen dret a firmar.

aquesta alcaldessa té els dies comptats.

Anònim ha dit...

els nens també són de Malgrat i tenen opinió. o no els donava globus durant la campanya? els signava i tot com si fos un futbolista.
neus

Anònim ha dit...

En Vinyoles és l'encarregat de fer la comprovació de DNI, això sí, per que no es desllomi l'home i caigui en el desànim més absolut li han assignat una guapa secretaria i així tenir-lo content.
És el negre més negre de tota la tropa de negres que hi ha a l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

efectiviwonder! els nens/es tenen dni quan els pares vulguin,...cap problema

Anònim ha dit...

Alcaldessa, amb dues ss.
La llengua.

Sentinella en vetlla: ha dit...

I en faran públic els resultats o els farà por?

Anònim ha dit...

A la signatura dels nens de dos anys, deu haver-hi l'empremta digital o una creu, no? perquè a aquesta edat no saben escriure.
Que ridícul és tot plegat, tant li costa a l'equip de govern d'aquest Ajuntament governar per tots els habitants del poble (petits i grans)? es veu que si, sembla ser que només els interessa fer contents a una part dels nou vinguts, als que els encanta Malgrat, tot i que pràcticament només tingui ciment, (dos mil i pico, d'arbres nous plantats, que no creixent i molts sembla que estiguin malalts) però que comparat amb on vivien antigament els sembla estar visquen en plena natura, que m'agradaria saber si tots estan empadronats al poble, perquè no ho comproven? Bé, també, acontenten a una part dels de sempre del poble, però, pel que sembla no acontenten a una majoria i, els és igual. Això és Malgrat i, espero que s'acabi.

Anònim ha dit...

tindrá les signatures per ordre alfabétic i cuan es vagi a demanar una llicencia o impucnar una multa o per trevallar, mirará l´arxiu i.....

Anònim ha dit...

els nens durant la campanya electoral els pujava a coll i els hi feia carantonyes, es veritat firmava com una artista. Era la més simpàtica del món. Jo la vaig veure en plena acció teatrera a la plaça Abat Oliba.
I penseu que segur que és llegeix les firmes.
És una pobra Alcaldessa (ella ho va dir)
pobra de...
pobra de... tantes coses...

Anònim ha dit...

hauria d'aprofitar el temps amb altres assumptes mes importants que no mirar les firmes de l'arbreda ja se que hi han faltas ortografiques es per la repelen dels comentaris de la llengua!!!

tot plegat sembla que a l'ajuntament nomes es dediquen a perdre el temps amb tonteries d'aquest tipus

Anònim ha dit...

"A la llengua" :
Per què no passes per la Casa de la Vila i t'hi quedes una temporada? tinc unes cosetes per corregir, i clar, qui m'ho farà? per cert, la pregunta és aquesta :
-hi ha corrector lingüístic a l'Ajuntament? (o corregidor?)...
Moltes gràcies.
De res.

Perdoneu,el post no anava per aquí...

Montse ha dit...

Quina pena!!, això ho fa la por al veure's fora de l'ajuntament, JA!!

Anònim ha dit...

tremolo de pensar l'ús que en farà el sr. vinyolas dels noms i cognoms dels signants a favor dels arbres. ja coneixem les seves tàctiques subtils d'hipopòtam. és com un elefant a una "cacharreria" entra i s'ho carrega tot. futbol mercat, i el que li posin per davant.

Anònim ha dit...

De les 5000 firmes, com a molt estirar n'hi hauràn 2500 de Malgrat, d'aquestes un 25% són menors d'edat i de la resta un altre 25% són repetides o amb números de mobil enlloc de DNI (poc seriós, per treure's de sobre qui t'empaita perqué firmis). En definitiva unes 1500 firmes valides aproximadament.
Si que es cert que les 200 persones que es van mobilitzar durant deu dies, van aconseguir entorpir el correcte funcionament de l'Ajuntament de Malgrat, i això té un cost per tots els ciutadants. Però bé com que se'n diuen manifestacions civiques i pacifistes, tot si val en aquest poble. A partir d'ara per qualsavol motiu ens manifestarem i tallarem els carrers que calguin per protestar, encara que en siguem 50 ciutadants (tot sí val, a partir d'ara).

Anònim ha dit...

és deliciós escoltar les veues dels carques locals. Aquí, paradoxalment, els conservadors sembla que siguin votants del PSC. Llegint-vos m'imagino gent com vosaltres en el passat
-no sé perquè aquest Galileu ha d'impedir el funcionament correcte de la Inquisició !
-no sé perquè uns centenars de morts de gana han d'impedir el funcionament correcte de la monarquia absoluta
-o m'imagino a l'Aznar, lamentant-se que les manifestacions contra la guerra, imprdissin el funcionament correcte de la circulació...
Deu n'hi do si gent com voslatres hagués de guiar la història --fins i tot la petita història local: totxo, ciment i misèria moral

Anònim ha dit...

Canseu amb el mateix discurs de sempre: ciment, ciment i ciment.
Com voleu fer les places de malgrat, de fang?. La vostra indiferència per la realitat palpable d'aquest poble: hi han més carrers, places, arbres, parc, centre cívic,...etc us hermetitza a tots vosaltres on només teniu el mateix discurs i les vostres opinions. No es pot fer debat amb vosaltres, on el qui pensa diferent com vosaltres amb menor o major grau de simpatia per l'actual govern, enseguida el desqualifiqueu i ataqueu. Qui no escolta a qui?

Anònim ha dit...

no sé quina edat tens, però jo que he viscut sempre a Malgrat et puc dir que en qüestió d'espais verds i parcs, anem cap enrera. Cada vegada hi ha menys zones verdes i d'esbarjo. Les placetes del centre la de vila ara són ciment de pàrking. Santa Rita podria haver estat un magnífic parc natural i s'ha preferit trinxar-la i fer un pàrc succedani que ghorroritza la vista de tan mal plantejat. Tants arbres com dius, quants fan alguna arbreda ?.
No volem urbanisme cutre: volem urbanisme modern, avantguardista. L'ajuntament cutreja. Que pleguin i estudiin una mica. Una cosa és governar un poble de 3000 persones i una altra una ciutat de 18.000.

Anònim ha dit...

anònim de les 11.58. No et confonguis. Senzillament estem en contra de l'urbanisme tronat, el post-franquista, l'urbanisme de dretes --que també és el del PSC local. Construir, crèixer, edificar, formigonar...i de tant en tant crear un parc de mentida o una petita placeta per dissimular. Volem que els pobles creixin de manera raonable i proporcionada, que quan creixin, creixin els serveis --on hi ha un gimnàs públic a Malgrat, una piscina coberta?--. I sobretot volem que creixin sense comprometre l'ambient i la natura. Això és fàcil. Encara que el nostre ajuntament visqui al segle XIX de l'urbanisme, a Europa n'hi ha molt exemples a imitar.

Anònim ha dit...

Per exemple?

Anònim ha dit...

Osti: no t'acabaras la llista. Si vols comença, ben a propet, Catalunya Nord, visita uns quants pobles a veure com creiexen i pregunta per les seves normes urbanístiques. Quan hagis acabat busca informació a la provença. Ves a Arles, per exemple. Si encara necessites més casos, perquè pensaràs que una flor no fa estiu, arriba't a Flandes (Leuwen) o a Holanda: mira els parcs (són autèntics, no placetes grans plenes d'andròmines), els carrils bici, els serveis de transport públic, la qualitat de l'arquitectura, el disseny dels carrers, els sistemes d'aparcament...

Anònim ha dit...

jajajajajja en zones verdes anem enrera, caray, ara si que veig que em convenen unes ulleres rapid.
en serio,teniu un discurs patetic,repetitu i sense cap argument. es malgrat l'unic amb el creixement? dons us ho heu de fer mirar. i cambieu el discurs plis.

Anònim ha dit...

al jajajaja: et convenen unes ulleres, però netes. Compara imtages aèries del Malgrat de fa quinze anys i el d'ara !: hem crescut (malament), ocupant l'espai públic !, menyspreant molt de terreny que podria haver estat posat a disposició de tots, fent places i parcs de veritat. Hem sucumbit a la voracitat constructiva en comptes de crèixer de manera raonable gaudint dels espais oberts, no urbanitzats (pots anra a passejar ara al pla de Pineda com jo feia ?)

Anònim ha dit...

Sí fa 25 anys a la zona de "l'arbreda???" de Can Feliciano no hi havia ni un brot i actualment si. Hi han fotos aeries on es constata aquest "decreixament" vegetatiu, com dieu vosaltres.

Anònim ha dit...

No entenc tanta discusió. N'hi ha prou en calcular quantes hectàrees de la superfície del terme municipal estaven edificades fa deu anys i quantes ara !

Anònim ha dit...

The totxo reigns !!!!!!!

Anònim ha dit...

Més o menys en proporcions similars a la quantitat que ha crescut l'Alt Maresme: Pineda, Calella, Santa Sussana, Sant Pol...

Anònim ha dit...

Doncs quin orgull: tots són pobles modèlics en questió d'arquitectura, urbanisme i creixement sostenible. Això si compten amb millors serveis que el nostre.