divendres, 21 de setembre del 2007

Papers de Salamanca


Com deveu saber, el procés de retorn de la documentació espoliada a Salamanca; tot i l'aprovació de la llei, resta sense terminis malgrat ha passat el temps més que suficient i s'han produit acords de compromís per executar el retorns.
En aquest sentit, la Generalitat de Catalunya ha fet ja els deures (identificació, inici expedient digitalització, preparació document per efectuar retorn als titulars...) i el govern de l'Estat no ha, ni tan sols, convocat la comissió mixta. En la darrera compareixença del ministre de Cultura (Cesar A. Molina), en la interpel·lació dels diputats de ICV, ERC i CiU no va donar dates ni concretar temporalitat.
Més de 2.000 documents resten encara a Salamanca i pendent de resoldre els retorns dels ajuntaments i d'altres territoris afectats, i mentrestant molts dels afectats no veuen el seu retorn efectiu malgrat la llei aprovada.
La societat civil diu prou, exigim el compliment de la llei i la nostra dignitat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Volem els papers d'una vegada!!! Que ens retornin allò que és nostre!!!
S'hi ha d'anar!!! Des d'aquí faig una crida als malgratencs i malgratenques perquè fem acte de presència en un esdeveniment tan important com aquest, perquè la unió fa la força!!! Podriem organitzar un bus que ens hi portés i ens recollís després, què us sembla?

Anònim ha dit...

Crec que el Ple Municipal anterior es va aprovar per unanimitat la moció no? Que fort!

Anònim ha dit...

produït.
La llengua

Montse ha dit...

Els nostres papers a casa!!!

Anònim ha dit...

Crec que la moció deia que els papers eren particulars. O sigui que no són nostres, et tot cas són d'algú.